Voetreflextherapie Nuenen
Linda van Boekhout
 
 
 

De praktijk 

Linda van Boekhout

 

Na  een 3-jarige  beroepsopleiding tot voetreflexzonetherapeut startte ik in 2009 mijn praktijk "voetreflextherapie Nuenen".

In 2010 behaalde ik mijn diploma medische basiskennis om te kunnen voldoen aan de aangescherpte eisen van de zorgverzekeraars, zodat u de voetreflexbehandelingen mogelijk(gedeeltelijk) vergoed krijgt vanuit de aanvullende verzekering.  Door het jaarlijks volgen van bijscholingen blijf ik mijn kennis en ervaring vergroten.

Het geeft mij veel voldoening om de klachten van mijn cliënten te verhelpen of verlichten. Ik neem de tijd en u staat niet binnen de kortste keren weer buiten.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Reflexzonetherapeuten (VNRT). De VNRT vereist een erkende opleiding en jaarlijkse bijscholingen om de kwaliteit en de professionaliteit van haar licentieleden te benadrukken.

Tevens ben ik aangesloten bij de RBCZ. Dit is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert.

Praktijkruimte

Mijn zonnige behandelkamer bevind zich op de begane grond en is daardoor makkelijk bereikbaar. Tijdens de behandeling heeft u een mooi uitzicht over de aangrenzende tuin en vijver.